Jenny Reynaert biografie in het fransJenny Reynaert biografie in het Engels

Europese Kunstverdienste in De Panne

Van 23 juni tot 8 juli loopt dagelijks in het gemeentehuis van De Panne het jaarlijkse salon Europese Kunstverdienste (EKV). Enkele tientallen kunstenaars van diverse diciplines nemen deel aan de tentoonstelling gecombineerd met een wedstrijd. Ook Jenny Reynaert, die vorige jaar laureaat was, is opnieuw aanwezig met bronzen en keramieken beelden.

Nederlands

De anderen ruimte geven

De anderen ruimte geven

Vier figuren in brons die elk zijn eigen vrijheid en ruimte krijgt om invidueel verder te ontwikkelen. Naast die vrijheid hebben ze onderling een stevige band  wat toelaat om met elkaar te communiceren en ideeën uit te werken.

Nederlands

Zonder complexen

Zonder complexen

Groep met vier personages in brons die nauw aangesloten een eenheid vormen. Opening tussen de personages geeft een zekere speelsheid terwijl de houding onderling waardering uitstraalt.

Nederlands

Duurzaam samenzijn

Duurzaam samenzijn

Duurzaam samenzijn  is een bronzen koppelbeeld van Jenny Reynaert uit Wulpen-Koksijde. Het heeft een hoogte van 84 cm. Het beeld heeft een ruwe textuur waarop een bruinroestige patine is gebrand. De twee personen zijn tot een eenheid verwerkt en illustreren het duurzaam samenzijn. Het beeld is een uniek exemplaar.

Nederlands

Niets te verbergen

Niets te verbergen

Bronzen koppelbeeld van Jenny Reynaert, beeldhouwster in Wulpen. Het beeld heeft een hoogte van 112 cm. Heeft een roestbruine patine. Open hoofden, ruwe structuur, abstraherend, uniek exemplaar.

Nederlands

Pagina's

Subscribe to Beeldhouwatelier Jenny Reynaert Koksijde RSS