Jenny Reynaert biografie in het fransJenny Reynaert biografie in het Engels

Buren bij Jenny Reynaert

Buren bij Jenny Reynaert

De 14de versie van Buren bij Kunstenaars staat voor het weekeinde van 20 - 22 oktober op stapel met meer dan 2000 deelemers in West-Vlaanderen. Ook beeldhouwster Jenny Reynaert in Wulpen - Koksijde gooit de deuren van haar atelier open:
op vrijdag 20/10 van 13.30 tot 18 u.,
op zaterdag 21/10 van 11 tot 18 u.,
op zondag 22/10 van 10 tot 18 u.

Nederlands

Gouden medaille voor Jenny Reynaert

Gouden medaille voor Jenny REYNAERT.

Beeldhouwster Jenny REYNAERT uit Wulpen-Koksijde ontving zondag 9 juli in het gemeentehuis van De Panne op het 37ste internationaal salon van de Europese kunstverdienste (EKV), de gouden medaille. Zij nam deel met vijf bronzen beelden aan de wedstrijd/tentoonstelling waarmee ze laureaat werd.

Nederlands

De anderen ruimte geven

De anderen ruimte geven

Vier figuren in brons die elk zijn eigen vrijheid en ruimte krijgt om invidueel verder te ontwikkelen. Naast die vrijheid hebben ze onderling een stevige band  wat toelaat om met elkaar te communiceren en ideeën uit te werken.

Nederlands

Zonder complexen

Zonder complexen

Groep met vier personages in brons die nauw aangesloten een eenheid vormen. Opening tussen de personages geeft een zekere speelsheid terwijl de houding onderling waardering uitstraalt.

Nederlands

Duurzaam samenzijn

Duurzaam samenzijn

Duurzaam samenzijn  is een bronzen koppelbeeld van Jenny Reynaert uit Wulpen-Koksijde. Het heeft een hoogte van 84 cm. Het beeld heeft een ruwe textuur waarop een bruinroestige patine is gebrand. De twee personen zijn tot een eenheid verwerkt en illustreren het duurzaam samenzijn. Het beeld is een uniek exemplaar.

Nederlands

Niets te verbergen

Niets te verbergen

Bronzen koppelbeeld van Jenny Reynaert, beeldhouwster in Wulpen. Het beeld heeft een hoogte van 112 cm. Heeft een roestbruine patine. Open hoofden, ruwe structuur, abstraherend, uniek exemplaar.

Nederlands

Samen groeien

Samen groeien

Samen groeien is een beeld van Jenny Reynaert, met beeldhouwatelier in Wulpen-Koksijde. Het beeld symboliseert een groep mensen als vrienden of familie. Het is gemodelleerd in was en gegoten in brons als een uniek kunstwerk. De patine is groen.

Nederlands

Openhartig

Openhartig

Openhartig is een uniek exemplaar in brons. Het stelt een enkele figuur voor met een open hoofd. De structuur is ruw en de patine is roestbruin. De grootte is 92 cm. Het beeld is gemaakt door Jenny Reynaert uit Wulpen-Koksijde met atelier aldaar.

Nederlands

Pagina's

Subscribe to Beeldhouwatelier Jenny Reynaert Koksijde RSS